tiistai 31. maaliskuuta 2009

Kesävermeet osa 2

























Fleecepaita valkoisin nepein anopin vanhasta kankaasta. Täytyy sanoa, että tämä kangas ei oikein uppoa muhun. :D Anopin mukaan tämä on fleeceä, mutta ei ainakaan näytä yhtään nykyaikaiselta fleeceltä, nurja puoli on kudottu ja kiiltävä, eikä oikea puolikaan ole fleecemäinen. :D Oliko fleece ennen tällaista?

Omalle tytölle ompelin toisen trikoosetin koossa 86cm. Trikoo on Myllymuksujen, olikos tämä se kevät?

Retromekko menee Nokkiksen verkkosivuille myyntiin, tämä on tehty hyväkuntoisesta lakanasta. Kokoa olisi 86cm ja sivussa valkoiset pupunepit.

torstai 26. maaliskuuta 2009

Keväiset merinot


















Edellisen postauksen langoista osa on nyt käytetty ja tämä keväinen merinovillahousurivi lähtee jälleenmyyntiin Haituvalle. Vasemmalta ällät, ämmät ja ässät. Kun yksi työprojekti on valmis, niin tekisi mieli tehdä jotain välillä vaikka tytölle. Eräs ihana malli houkuttaisi, vielä kun kävisi hakemassa läjän oikean kokoisia puikkoja ja langat.

lauantai 14. maaliskuuta 2009

Violetti lauantai















































Tosi hyvin tuo mies osaa kuvata, kankaat repsottaa taustalla ja bolerosta roikkuu lanka ulkopuolella, mutta mies ei huomaa. :D Rose mohairista kudoin boleron itselleni, ohje on oikeastaan oma. Malli ei sovi mulle, puikoilta on tulossa toinen eri mallinen. Oli pakko laittaa joku nauha alareunaan, koska repsotti niin pahasti. Ensin piti laittaa vain nappi, mutta bolero taitaa tarvita molemmat. Tähän meni huikeat melkein seitsemän kerää mohairia! Saman verran olsi sitä ihanaista vihreää Rose Mohairia kaapissa.

Raglanhihainen trikoopaita, trikoo on Nansoa. Koko 34. Kaava oli jostain Ottobresta. No jaa. Seuraava toivottavasti miellyttää enemmän silmää.

Tilasinpa sitten lankoja, hahtuvaa ja merinovillalankoja. Okei, yrityksen lankoja, ei varsinaisesti mun. Tässä siis koko hahtuva ja merinovillavarastoni, ainakin hetken aikaa.

perjantai 13. maaliskuuta 2009

Harkkarit
















Tämän mallisia harkkahousuja on tulossa myyntiin Nokkikselle, mallia hion vielä hiukan. Tämä kappale lähtee sukulaispojalle. Päällä ruohonvihreä pul, imuna 3krs bambufleeceä ja sisäpintana Nanson turkoosi trikoo. On muuten ohut paketti!

Vieressä pötköttelevä lärpäke on kestokeittiörätti, neuloin helmineuletta puuvillalanka Veerasta. Ihanan pehmoinen ainakin on, nyt pääsee koekäyttöön ja katsotaan tehdäänkö näitä lisääkin.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Kesävermeet














Muutamana päivänä aurinko on jo paistanut lupaavasti ja uskalsin ottaa kesäisiä kankaita esille. Tytölle valmistui trikoosetti koossa 80/86cm. Oranssi/pinkkiraidallinen trikoo on vähintään pirteä.

Kaverina retromekko vanhasta tyynyliinasta, josta ei paljoa jäänyt jäljelle. Värit ovat musta aivan upeat ja kuviokin on kiva. Tämä on mun suosikki kaikista tekemistäni retromekoista!

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Villiksille seuraa


Viime yönä valmistui neidille 2 taskuvaippaa ja Nokkikselle 2 sisätäyttöä, Nalle Puh ja syysraidat. Kaikissa tietysti sivuilla neppikiinnitys. Joustofroteinen sisävaippa pääsi ensimmäiseksi kokeilemaan tähtineppejä, kivalta näyttää. 2 pikkusidettä ja yksi PHS, nämäkin lähtevät maailmalle.