perjantai 17. huhtikuuta 2009

Etanapipa
















Tämä malli pisti hymyilemään, joten olihan se toteutettava. Lankana violetti Florica ja vihreä Wool. Näitä teen vielä lisääkin, mieskin tokaisi heti, että "kudo mullekin tuollainen!" :D

torstai 16. huhtikuuta 2009

Pikasniikkerit

















Tällaiset pikasniikkerit valmistuivat punaisesta seiskaveikasta. Kamalan jouluiset näin kesän korvilla, mutta käytin jämät langasta, josta olen tehnyt sukat jo äidilleni ja lankaa jäi muuten vieläkin!
Ei valmistunut mulla pikana, välissä valmistuivat nimittäin Pinwheel ja February Baby Sweater, joka odottelee vielä nappeja. Nämä lähtee mummolle Äitienpäivälahjaksi.

Omia jalkoja on muuten todella vaikea kuvata, siksi näin huono kuva ja vielä kasa koirankarvoja mukana. :D

maanantai 6. huhtikuuta 2009

Kääntötakki































































Ulkona kuvaamisesta ei tullut mitään, kun tuulee niin paljon. Ompelinpa neidille kevättakiksi tällaisen, kuosikangas puuvillaa ja sisäpuolella fleece velboaa. Kääntötakiksi suunnittelin ja ihan hyvin onnistui, molemmin puolin on kontrastiväriset tähtinepit. Huomatkaa hupussa kiva omena. :D

Velboa on mulle uusi tuttavuus, hiukan velouria muistuttava kangas. Erittäin kiiltävä ja aika pitkäkarvainen, väri on oikeasti enemmänkin sellainen neonlime.

Tykkäilen, voiko tästä muuta sanoa?

sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Pinwheel Sweater




































Tämä oli eka neule pitkään aikaan, josta ajattelin heti, että vau tuo pitää tehdä! Todella kiva neuloa ja aurinkoinen lopputulos. Lankana Novitan Isoveli, jota meni muistaakseni hiukan alle 3 kerää. Täytyy varmaan tehdä itsellekin samanlainen, on niin kiva malli. Valitettavasti mallina toiminut pikkuneitini ei suostunut yhteistyöhön, joten etupuolelta ei ainakaan vielä saatu kuvaa.