torstai 19. marraskuuta 2009

Mustard Paraphernalia































Varastossa on kököttänyt 2 kerää tätä sinappista Maijaa ja päätin että tämä voisi olla niille sopiva sukkaohje. Tykkään kovasti ja käyttöä varmasti löytyy tulevina kylminä päivinä.

Yarn/Lanka: Gjestal Maija
Needles/Puikot: 2,5mm

2 skeins of this mustardy Maija has sitted in my drawer and I decided this could be suitable pattern for them. I like them a lot and will surely use them on the cold days to come.

lauantai 14. marraskuuta 2009

Joustofrotee villitys



































Tilaustöinä kahdet joustishaalarit parivuotiaalle tytölle ja housut veljeksille. Haalareita en olekaan ennen tehnyt, nämä oli aika mukavat ommella. Violeteissa haalareissa on toisessa polvessa sydänaplikaatio uudesta metsäjoustiksesta.

Tänä viikonloppuna pitäisi ahkeroida tilausvaippakasa valmiiksi ja sitten saa taas tarttua puikkoihin. Tyttö tarvitsee pipon ja lapaset, sillä ulkona on kylymä, hyrr....

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Värjärivaihtoa taas
















Sain näin upean paketin Ultsilta!
Kirjopirkkaa turkoosina, Pirkkalankaa oranssina, Woolia kahtena eri turkoosina ja Nallea ruskeana ja lämpimänä oranssina. Nallet on värjätty luonnonväreillä ja muut reaktiiviväreillä. Just mun värejä! Näistä tulee ainakin sukat ja varmaan huivi ja lapasia, nämähän riittää mun kutomistahdillani vaikka ens vuoden jouluun. :D

Omia värjäyksiäni voi vilkaista Äiti-puffan blogista.