sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Pikkuruisia


































Tälläinen kasa Nokkis Pikkuruisia tupsahti varastoon. Nyt löytyy myös luomupuuvillajoustofroteeta imumateriaaliksi, tässä erässä on imuna bambufleeceä.

Jälleenmyynnissä löytyy myös Onnibumin Yhdenkoon taskuvaippaa ja imuja.

Nyt on työn alla 14kpl nepillisiä sisätaskuvaippoja, teen sarjassa, niin käy mukavammin. :)

keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Nokkis pipoilee































Tuli sitten tällainenkin tehtyä, kun neiti oli kevätpipon tarpeessa. Malli ei ollut kovin yhteistyökykyinen, vaikka melkein alkoi alahuuli väpättämään kun ei saanut pipoa päähän heti, vaan piti odottaa että äiti päättelee langat. :D

Piparikukkajoustofroteeta siis, tykkään tästä kuosista. Näitä saa tilata: nokkistilaukset@gmail.com ja laitan verkkokauppaankin, jahka kerkiän. Hinta on 10€/kpl, sillä varsinkin nuo printtijoustikset on kalliita. Valikoimasta löytyy piparikukan ja apinajoustiksen lisäksi tietysti myös raitajoustiksia ja pallotrikoita ja puuvillaveloureja löytyy omena, oranssi ja turkoosi.

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Nokkiksen uusin vaippamalli































Suunnittelin tällaisen pikkuruisen sisävaipan kiinteillä imuilla n. 3-7 kiloisille. Päällä joustofrotee, tässä kappaleessa sisällä 2krs bambufleeceä ja 2krs luomuhamppujoustofroteeta ja ihoa vasten pehmoinen tencel joustofrotee.

Näitä on nyt työn alla tulossa muutama kappale myyntiin, imuiksi laitan 4krs bambufleeceä ja sisälle tuon tencelin. Sitten ajattelin seuraavaan erään tilata vaikkapa luomujoustofroteeta imuiksi ja tietysti sisäpinnaksi voi valita myös bambujoustofroteen. Tämä vaippa sopii mm. äitiyspakkauksen Imse Vimsen kuoreen, joten edullinen vaihtoehto sellaiselle, joka haluaa kokeilla kestoilua. Vauvan kasvaessa voi vaipan kiinnittää näpsyllä ja kun se jää pieneksi, voi sitä käyttää imuna muissa vaipoissa. Vaipan jalanteissä on röyhelöt, jotka sieppaavat tehokkaasti maitokakat. Selkään en laita kuminauhaa näin pieneen vaippaan, niin ei sitten purista siellä turhaan.