sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Amy Butler designs





















Hairahdin Amy Butlerin upeisiin kaavoihin ja tein kokeeksi ensin tämän laukun. Tässä Teardrop Bagissa kuuluisi käyttää kahta kangasta, joten se ei nyt oikein pääse oikeuksiinsa, mutta myöhemmin on tulossa toinen. Sisällä on valkoista lakanaa vuorina ja yksi iso tasku, kiinnityksenä muovineppi.

Olen miettinyt koulunpenkille lähtöä, sitten kun raaskii pienemmän neidin viedä hoitoon, joten tähän laukkuun mahtuisi hyvin muutama kirja ja koulutarvikkeet. Kaavojen mukana tuli tosin ostettua 1,5 metriä Amy Butlerin ihania kankaitakin, vaikeinta onkin päättää mistä kankaasta mitäkin ompelee.

















Key Keeper Coin Purse, ruskea kukkakuosi on Finlaysonia ja pallokuosi Hilcoa. Sisällä samaista valkoista lakanaa vuorina ja taskuna. Vetoketju on kirpparilöytö 50 sentillä. Opettelen vielä tuota vetoketjun ompelemista, mutta ei tämä nyt ihan täysi epäonnistuminenkaan ollut.

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Testing a shawl pattern

















Koeneuloin venäläiselle suunnittelijalle Svetlanalle Iris triangle shawlin. Lanka on aika karheaa, mutta värit upeat. En tiedä vielä kenelle tämä huivi päätyy vai pidänkö sen itse... Ohje oli tosi mukava ja nopea neuloa!

Yarn/Lanka: Aade Long Artistic 8/2
Needles/Puikot: 3,5mm

I testknitted Iris triangle Shawl for a Russian designer Svetlana. The yarn is quite harsh, but the colours are great. I don't yet know who will receive this shawl, or if I will keep it to myself... The pattern was really nice and quick to knit!























Hineri pipo esikoiselle, joka yritti omia Heddani. Pipo valmistui supernopeasti, mutta ihan tyytyväinen en ole. Ensimmäinen palmikko vetää pipon hiukan liian kireälle ja niin se nousee päässä ylöspäin.

Yarn/Lanka: Novita Aino self dyed/itsevärjätty
Needles/Puikot: 5mm

Hineri hat for my daughter, who tried to steal my Hedda hat. This was a super quick knit, but I'm not completely satisfied. The first cable tightens the hat too much and so it just doesn't stay put.