sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Pinwheel Sweater
Tämä oli eka neule pitkään aikaan, josta ajattelin heti, että vau tuo pitää tehdä! Todella kiva neuloa ja aurinkoinen lopputulos. Lankana Novitan Isoveli, jota meni muistaakseni hiukan alle 3 kerää. Täytyy varmaan tehdä itsellekin samanlainen, on niin kiva malli. Valitettavasti mallina toiminut pikkuneitini ei suostunut yhteistyöhön, joten etupuolelta ei ainakaan vielä saatu kuvaa.

11 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Onpa hauskan näköinen nuttu :). Sopii oikein hyvin nätteihin kevätpäiviin!

Katri kirjoitti...

Aivan ihana!

Nape kirjoitti...

Onpa kyllä sairaan hieno!!! Mäkin haluan itelleni!!! Tee mulle ruskea:)?

Nape kirjoitti...

En mä tiiä `mitä sellainen maksaa??? Langat ja tekopalkka? MIetin vaan, että onko se isovelilanka karheaa? Pystyisköhän sitä tehdä jostain paksusta puuvillalangasta, kun sitte en välttis vois muuten käyttää tuollasta??

Nape kirjoitti...

Joo mä voin lähettää heti, kun löydän paksua tai sellasta lankaa mitä voin laittaa paljasta ihoa vasten. Tietää ettei sellanen tavallinen lanka käy, kun kuitenki tulee niskaan ja käsivarsiin tuota. Onhan sitä se mambo-lanka vai mikä se nyt olikaan ja varmaan muitakin. Mulle varmaanki olis se S-koko kun oon 164 ja 52kg nyt, vai mitä luulet. Jos ei mee raskausaikana niin menee sitten muuten vaan.

Nape kirjoitti...

Jo pitää mennä noita marketteja tonkimaan tässä joku päivä. Ja on täällä sitten yks aika kiva lankakauppa niin sieltäki saattais löytyy.

NoNanna kirjoitti...

Onpa veikee neule! En oo ennen tuollaista nähnytkään. :)

TiinaV kirjoitti...

Kaunis takki, minä aina ihailen näitä ja tekisi mieli tehdä itselle. Mut näyttäisköhän tuossa miten pallolle?!

Juju kirjoitti...

Kiitos kaikille kehuista! :)

TiinaV, ei kai siinä nyt pallolle näyttäis. :D Eikö vois ajatella että tuollainen kuvio hoikentaa? :D

Teetä ja näkkileipää. kirjoitti...

Ihana takki! Meinasin tehdä tytölle saman vihreästä Isoveljestä, kunhan ehdin.. Pisti taas kuolailemaan! :) On ihan liikaa kiireellisempiä neuleita* ennen sitä vaan, joten ehkä syksyä kohden sitten..

(*Enkö ihan pysähtymisen ja rentoutumisen nimissä enää neulokaan? :) Ehkä muutama projekti liikaa omassa päässä tekeillä!)

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upea! Ihanan aurinkoinen!