keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Olen rakastunut
nimittäin tähän Janomen peitetikkikoneeseen! Tilasin uuden rakkauteni Englannista ja vaikka matkassa oli mutkia, sain eilen paketin avattua ja hurauttelin yhtä paitaa. Voi kuinka helppoa, nopeaa, siistiä ja jopa kivaa tämän käyttö on verrattuna ompelukoneeseen ja saumuriin. Suit sait sukkelaan valmistuu helmat sun muut. Nyt tulee työjutuistakin siistimpiä, joten olen kehittelemässä myyntiin mm. imetyspaitaa. Tästä koneesta en kyllä luovu! :)

6 kommenttia:

Sokkopöllö kirjoitti...

Voinko kysellä, että paljonko maksoi?

Juju kirjoitti...

Sokkis, 354 puntaa, en nyt muista mikä punnan kurssi tuolloin oli. En ottanut mitään niistä "oheislaitteista", eli olihan tää aika hintava, mutta sain onneks rahaa YO-lahjaksi, niin uskalsin ostaa. :D Himottaisko? :D

Sokkopöllö kirjoitti...

No eipä pikkuisen. Rakastuin koulussa tasosaumaajaan, on se niin perhanan kätevä laite jos ompelee paljon vaatteita... Mäki tekisin kaikki vaatteet itse jos ois tasosaumuri! Ja siihen sellainen resorinkiinnityksen lisälaite (en tosin tiedä tuleeko tää uusissa koneissa vakiona).

Mari kirjoitti...

Tämän hetkisellä punnan kurssilla näyttäis olevan vähän päälle 400 euroa.

Nimim. ehkä sitten joskus

Mirka kirjoitti...

No siis eihän tuo oikeasti ole peitetikkikoneeksi todellakaan kallis!! Mie olen noita nyt pitempään katellu, Suomesta, ja kyllä ne pari tonnin luokkaa on. Tuon 400e vielä maksaisi! Kyllä miekin tuon vielä ostan! Onko täällä Suomessa tuolle merkille huoltoa? En ole siis aiemmin kuullut (mikä ei todellakaan kerro sitä, etteikö noita Suomessa myytäisi!!!). Mistä liikkeestä tilasit? Briteistä on kyllä tullu tilailtua muuten sitä ja tätä, toiminu miullakin aina kaik onnistuneesti. Vautsi vau! Haluun!!

Juju kirjoitti...

Mirka, tilasin Sewing Machines Directilta. Maksu ja toimitus kyllä hiukan takkusi, mut saapuihan se kone sitten lopulta perille. Hinta mutkin houkutti Englannista tilaamaan, ei täältä Suomesta kannata tätä ostaa. Eiköhän huoltoa kyllä löydy, meidän kiertävällä ompelukonekauppiaallakin kun on näitä koneita myynnissä.